Ayurveda Palms

Referenties

Een boek met referenties ligt ter inzage in de wachtkamer. U bent van harte welkom om dit in te zien.

Sharon
Sangitha is een bijzondere vrouw. Toen ik voor het eerst met haar kennismaakte kreeg ik kippenvel en stonden de haren overeind op mijn armen. Ik ging naar de praktijk met een vriendin die ernstig ziek is, zij had een consult en spontaan een uur later had ik een intake. Het was een bijzonder gesprek. Ik heb nog nooit zoveel gevoeld in een gesprek, er ging een beerput open en alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Hierna volgde er een aantal panchakarma behandelingen en ik heb mij in tijden niet zo goed gevoeld en zo dicht bij mijzelf gestaan. Dan te bedenken dat mijn huisarts mij wilde doorsturen naar een psycholoog…

Sangitha heeft mij weer in balans gebracht met ziel, lichaam en geest. Uiteindelijk afspraak gecanceld met psycholoog doordat dat gewoonweg niet nodig was.

Als je niet lekker in je vel zit en de medische wereld kan het niet verklaren, is een consult bij Sangitha een uitweg. Soms speelt er zoveel meer dan alleen het lichamelijke en mijn ervaring is dat Sangitha dat weer in balans kan krijgen. Ik ben blij dat ik Sangitha heb gevonden, zij heeft mij binnen 1 gesprek volledig geopend, ik voel me vrijer dan ooit :).

Natascha

In 2012 ontmoette ik Sangitha voor het eerst. Ik was heel ziek, ik had overal pijn. En na 31 artsen, specialisten en een reeks alternatief genezers te hebben bezocht was het vooruitzicht hopeloos. Ik was huisgebonden en lag in bed of op de bank. Ik was te ziek om iets anders te kunnen. Het actieve leven van daarvoor was ondenkbaar.

Een sprankje hoop ontstond na ons eerste gesprek en met de zegen van Sai Baba hielp Sangitha me terugkeren naar het leven. Na jaren zoeken kwam ik eindelijk thuis. Ik wilde heel graag naar India en zo ontstond een krachtige drijfveer. Een jaar geleden maakte ik mijn eerste reis naar India. Dit was life-changing. Langzamerhand kreeg ik weer het zelfvertrouwen en de kracht om te participeren in de maatschappij.

De lessen die Sangitha en Sai Baba me leren over het leven hebben me veranderd in een beter persoon. En met deze kennis continueer ik mijn reis richting mijn levensdoel in liefde, blijdschap en devotie.

Martin

Enige jaren geleden merkte ik dat mijn energielevel zodanig laag was dat ik weinig plezier had in het leven. Ik was ontevreden over mijn relatie en mijn werk. Er was geen balans meer en ik was uitgeput. Ik kwam bij Sangitha terecht omdat ik weet dat massages ontspannend voor me werken en ik wilde de ayurvedische massage wel eens proberen. Ik wist niets van Sangitha af maar vanaf het eerste moment voelde ik me vertrouwd en veilig bij haar. Tijdens mijn consult wist ze dingen over mij te vertellen waar ik mee rond liep en ze gaf aan dat ze me hier mee kon helpen. Haar uitstraling en haar warmte gaven me een goed gevoel en na het consult en de massage wist ik het zeker; ik had een bijzondere vrouw ontmoet met een onbeschrijfelijke gave!

Ik weet het nog goed dat ik thuis kwam en ‘s middags mijn bed in kroop en pas de volgende dag aan het einde van de dag wakker werd. Ik voelde me uitgerust en had meer energie. Het voelde alsof ik de wereld weer aan kon. Ik ben toen een aantal keren achter elkaar gegaan om mijn energielevel weer goed te krijgen.

Elke keer wanneer ik voel dat ik weer levensenergie nodig heb, ga ik naar Sangitha. Ze zet me weer op het rechte pad met haar verhalen, haar aanwezigheid en haar massages. Ook mijn vrouw is nu een paar keer geweest en voelt zich als herboren.

Tamara

Met veel plezier deel ik mijn ervaring over de behandelingen van Sangitha. Al meer dan 8 jaar ben ik een vaste klant van haar en vanaf het eerste moment dat ik bij haar binnen liep in Rotterdam voelde ik me er thuis. Sangitha heeft niet veel nodig om in te zien wat je lichaam nodig heeft. Op alle vlakken is ze thuis en wat mij betreft absoluut bedreven: op medisch, energetisch, spiritueel, emotioneel, fysiek gebied, noem het maar op, alles beheerst ze en op een heel aangename manier gaat ze met de klanten om. Wat heel fijn is dat je niet veel woorden nodig hebt, soms praten we heel veel, soms helemaal niet. En gaat alles non-verbaal.

Ze heeft het vermogen om met haar magische handen je lichaam weer perfect in balans te brengen. In het bijzonder gebeurt er heel veel extra’s tussen de massage toepassingen door. Niet één behandeling ervaar ik als hetzelfde. Je komt weer helemaal herboren, in balans en happy de massagetafel af. Ook geeft ze nog extra voedingsadviezen mee en  zeer vrijblijvend kan je haar natuurlijke producten van Belance aanschaffen om het totaal plaatje helemaal compleet te maken.

Voor mijn werk ben ik veel in het buitenland, maar weet dat ik op afstand door Sangitha “behandeld” wordt, het klinkt vaag, maar er heerst altijd een soort spirituele, virtuele energie over me heen. Dit geeft je veel vertrouwen en zekerheid in met name hectische, stressvolle en drukke periodes. Ik kan een ieder aanraden om een behandeling bij haar te ondergaan en zelf te kunnen ervaren hoe het is, en hopelijk net als ik, met een lach en heel veel positieve energie uit de behandelingen kom.

Maik

Ik ben 30 jaar woonachtig in Nederland. Ik ben hoog sensitief en spiritueel. Zeer gevoelig voor licht en geluid en de gevoelens van mensen in mijn omgeving. Ik heb sinds 2009 een eigen bedrijf met klanten in 17 landen, kantoor in Nederland en Singapore. Naast het drukke bestaan heb ik altijd klaar gestaan voor andere mensen en vergat me zelf nogal vaak. Het stressvolle bestaan dat ik heb bracht me lichamelijk klachten: dagelijkse bloedneuzen, tanden knarsen in mijn slaap, hoge bloeddruk, druk achter mijn ogen en tot slot 10 kilo te zwaar, te veel alcohol en te weinig slaap. Werkte mezelf kapot, investeerde een hoop geld, maar wist eigenlijk niet waarom.

In 2012 kwam ik voor het eerst bij Sangitha op bezoek. Was destijds al bij verschillende therapeuten geweest met als doel de stress uit mijn lichaam te halen. Iedere behandeling van Sangitha behaalde het doel. Dit was altijd voor een korte periode omdat ik gewoon weer in mijn eigen leventje stapte dus bouwde de stress zo weer op. Waardoor ik weer naar Sangitha ging. Er was dus een soort cyclus ontstaan wat dus eigenlijk niet de bedoeling moet zijn.

Bij het eerste consult in 2012 gaf Sangitha meteen al aan dat ik erbij gebaat zou zijn als ik naar India zou gaan. In juni 2015 ben ik twee weken naar Ooty in India geweest en Sangitha had gelijk. De lessen die ik daar heb geleerd over mijzelf en het leven hebben mij een nieuwe visie op het leven gegeven. Nu werk ik hard om deze nieuwe lifestyle eigen te maken en merk nu al resultaat: Lichamelijk, Mentaal en Geestelijk. Het verbetert de relatie met mijzelf en privé relaties en brengt me zakelijk succes.