Ayurveda Palms

TESTIMONIALS

TESTIMONIAL 1

 

 Ik ben een hoog sensitief en spiritueel persoon. Zeer gevoelig voor licht en geluid de gevoelens van mensen in mijn omgeving. Ik heb sinds 2009 een eigen bedrijf met klanten in 17 landen, kantoor in Nederland en Singapore. Naast het drukke bestaan heb ik altijd klaar gestaan voor andere mensen en vergat me zelf nogal vaak. Het stress volle bestaan dat ik heb bracht me lichamelijk klachten: Dagelijkse bloedneuzen, tanden knarsen in mijn slaap, hoge bloeddruk achter mijn ogen en tot slot 10 kilo te zwaar, te veel alcohol en te weinig slaap. Werkte mezelf kapot, investeerde een hoop geld, maar wist eigenlijk niet waarom. In 2012 kwam ik voor het eerst bij Sangitha op bezoek. Was destijds al bij verschillende therapeuten geweest met als doel de stress uit mijn lichaam te halen. Iedere behandeling van Sangitha behaalde het doel. Dit was altijd voor een korte periode omdat ik gewoon weer in mijn eigen leventje stapte dus bouwde de stress zo weer op. Waardoor ik weer naar Sangitha ging. Er was dus een terug komende cyclus wat dus eigenlijk niet de bedoeling moet zijn. Bij het eerste consult in 2012 van Sangitha gaf ze meteen aan dat ik naar India moest. Het is nu Juni 2015 en ben net terug van twee weken India in de Ashram “de Palms”. Sangitha had gelijk….De lessen die ik daar heb geleerd over mijzelf en het leven hebben mij een nieuwe positie ten opzicht van het leven gegeven. Nu werk ik hard om deze nieuwe lifestyle eigen te maken en merk nu al resultaat: Lichamelijk, Mentaal en Geestelijk. Het verbetert de relatie met mijzelf en privé relaties en brengt me zakelijk succes.

  

TESTIMONIAL 2

 

18.07.2008

Vraag me niet waar ik allemaal geweest ben met mijn twee kinderen voor behandeling van hun eczeemklachten. Ik heb altijd geloofd in de Ayurveda en toch is dit het laatste in de rij waarvoor ik gekozen heb. Op 8 juli 20008 hebben de kids hun eerste behandeling gekregen tegen eczeem. Nu na 10 dagen is hun eczeem voor 75% verdwenen. Ik noem het zeker een wonder. Zelf heb ook een behandeling gekregen tegen migraine (hoofdpijn). Eerlijk gezegd heb ik niet genoeg woorden om te schrijven wat voor goeds de Ayurvedische behandeling met ons heeft gedaan.

Wij bedanken Dr. Sangitha vanuit de diepte van ons hart.

Ik hoop dat de dokter mag zegevieren met haar praktijk.

Liefs Moenna

 

TESTIMONIAL 3

Facelift kan echt!

Mijn huid is zo prachtig geworden na een aantal Ayurvedische gezichtbehandelingen. De mondplooien en hals/kin zijn wonderbaarlijk verbeterd.

Hoop het nu ‘bij’ te kunnen houden met de producten: Faceliftolie, rozencreme enz enz.

Dank je Dr. Sangitha

Will Meijer, Amersfoort.

 

TESTIMONIAL 4

29.07.2008

Fibromialgie

Ik was heel bang om hier te komen. Alles doet altijd pijn vooral met massages. Voor het eerst dat ik geen pijn had tijdens de massage. Als fibromialgie patiënt ben ik voor het eerst tevreden.

Varsha

TESTIMONIAL 5

18.02.2009

Vandaag heb ik van mijn zus Mique een massage-check gekregen in verband met mijn 50e verjaardag.

De behandeling had zij een week geleden ook gehad en moest meteen aan mij denken. Nou Mique, je hebt niet overdreven. Dit was de behandeling die ik net nodig had. Na mijn bezoek vanmorgen bij mijn huisarts, ivm zere knieën, kreeg ik een verwijzing naar de fysio en tabletten tegen de pijn.

Verwijzing fysio laat ik maar even op zijn beloop want Sangitha is de beste fysio die er bestaat.

Geen pijnlijke knieën op dit moment na de behandeling. Als het goed is, kan ik straks weer moeiteloos mijn woning 3 hoog op.

Bedankt Mique voor dit geweldige geschenk.

God bless you and also Sangitha

Jane Ommel- Hamden

 

TESTIMONIAL 6

Paralysis

27.07.2009

I came her 2 days ago not able to use my right arm/hand very well. I also couldn’t walk properly.

After 3 days of intens therapy, I’m now using my right hand a lot more and  I am walking more normally. I am taking the wonder paste and other back oils with me to London to use alongside physiotherapy.

Thank you aunti Sangitha for helping me!

Lots of Love

Nicola de Souza

London

 

TESTIMONIAL 7

07.09.2009

Ik liep langs en toen kwam Dr. Sangitha naar buiten. We hebben een gesprek gehad en op 7 augustus had ik mijn eerste behandeling. Mijn gezicht was opgezet, vurig en had veel jeuk en sliep slecht. Mijn armen en rug zaten ook vol met plekken. En ik lijd ook aan depressie en angsten, al 19 jaar. Ik werd depressief door mijn gezicht. Al na 4 behandelingen is het helemaal weg. Het is een wonder. Ik ben blij dat mijn gezicht weer normaal is. Elke week had ik een behandeling met de producten wonderpasta, aloe vera crème- en gel en Rose masker. De dokter van het ziekenhuis weet niet waar de allergie vandaan kwam, maar hij wist ook geen diagnose te geven dus kreeg ik zalfjes en tabletten voor de jeuk maar hulp kreeg ik niet. Ik ben toch blij dat ik naar binnen ben gegaan bij Sangitha. Was al vaak langsgelopen en getwijfeld of ik het zal doen want ik heb al heel veel geprobeerd.

Sangitha zei gelijk ik kan jou helpen. En wist al snel dat het Rosacia was in mijn gezicht. Ze is blijven denken en zoeken wat het kan zijn, dat doen dokters echt niet.

Bedankt Sangitha en de producten die heb genezen hebben.

Anja de Zeeuw.

TESTIMONIAL 8

Ik ben al 25 jaar extreem eczeem-patiënt. In diverse prominente instellingen, ziekenhuizen in Rotterdam en Antwerpen ben ik verkozen uit duizenden patiënten tot die patiënt met een ernst die men 1 à 2 keer in de 1 à 2 jaar tegenkomt.

25 Jaar lang jeuk, krabwonden, slecht ademende huid, slapeloosheid leidt tot fysieke en lichamelijke uitputting. Dermatologie is veelal bezig (medicijnen, zalf) met symptoombestrijding.

Na 25 jaar de stap gezet naar Ayurveda Palms (dr. Sanghita) en na intake en enkele behandelingen is mijn huid nog nooit zo goed geweest als nu. De totaalaanpak van mens (geest, lichaam) leiden bij mij tot een wonderlijk resultaat. Een gave huid, een geest die tot rust komt en een sterk verbeterde gezondheid. En dit al in zo’n korte tijd. Eigenlijk komt het over als een wonder. Eindelijk geestelijke en lichamelijke rust. Ik word weer mens.

JSR  Natascha