Ayurveda Palms

Wat doen wij

Onze werkwijze

Na een uitgebreide intake en zorgvuldige analyse van uw probleem stellen we samen met u een behandelplan op. Geheel op maat natuurlijk, speciaal voor u. En dat afhankelijk van de tijd en uw specifieke situatie.

Of het nu gaat om chakralezing, emotionele of spirituele counseling, het balanceren van dosha’s, een ayurvedisch dieet plan, yoga en pranayama (ademhaling) of aura reiniging, we hebben alle disciplines en behandelmogelijkheden in huis.

Onze ervaring is dat we vaak in staat zijn gebleken om een goede diagnose te stellen. En ook dat we vaak in staat zijn gebleken tranen te drogen, duisternis te verdrijven en weer nieuwe energie bij onze cliƫnten op te wekken.

Vanuit een reguliere praktijk voor ayurvedische natuurgeneeskunde zijn we uitgegroeid tot een praktijk met een specialisme in depressie, verslaving, emotionele onbalans en pijnklachten. De meeste behandelingen resulteren in een directe verlichting.

Elke dag gaan wij uitdagingen aan en wij geven niet op. Wij willen echt een verschil maken door diep te gaan in het helpen van mensen. Maar de keuze is natuurlijk aan u. Wel willen we u op het hart drukken dat als u wel wilt, maar om wat voor reden dan ook twijfelt, u ons belt. Onze benadering is namelijk anders, onze aanpak uniek. En dat heeft al heel wat twijfelaars het licht laten zien.