Ayurveda Palms

Welkom

Onze historie gaat bijna dertig jaar terug. In 1985 starten wij een eerste praktijk in India en in 2004 is een vestiging in Nederland geopend. Onze ongebreidelde passie voor het vak, expertise en continue investeringen in nieuw onderzoek, hebben ertoe geleid dat we zijn uitgegroeid tot een gerenomeerde kliniek. Gespecialiseerd in depressie, verslaving, emotionele onbalans en pijnklachten, maar uiteraard ook nog altijd toegankelijk voor reguliere behandelingen op het vlak van alternatieve geneeskunde.

Wij durven te stellen dat de kwaliteit die door ons als natuurgeneeskundige praktijk geleverd wordt van een onvergelijkbaar hoog niveau is. Niet voor niets helpen wij mensen van jong tot oud en bestaat onze clientèle uit mensen uit alle lagen van de bevolking.

We laten niet graag iets aan het toeval over. Een positief resultaat kan volgens ons alleen gerealiseerd worden indien een behandeling vergezeld gaat met persoonlijke aandacht, liefde en compassie. Ieder mens is voor ons speciaal.

Kiezen is nooit gemakkelijk. We nodigen u dan ook graag uit voor een persoonlijk consult. We willen u ook leren kennen, uw problemen horen en zien om vervolgens te bezien welke elementen (dosha’s) niet in balans zijn. Op deze website leert u ons – voor zover dat mogelijk is natuurlijk – beter kennen. Want onze persoonlijk benadering zult u toch aan den lijve moeten ervaren. Bel ons gerust voor een afspraak of stuur ons een mailtje.