Ayurveda Palms

WELLNESSREIZEN

Op veler verzoek ontwikkelde Ayurveda Palms de mogelijkheid om vanuit Nederland wellnessreizen te boeken naar de regio van de Nilgiris-Blue Mountains in het prachtige zuiden van India, waar de wortels van onze praktijk liggen. Het is een uniek aanbod van wellness tours, waarbij onze praktijk in Rotterdam uw vertrouwde aanspreekpunt dicht bij huis is.

De wellnessreizen bieden u de mogelijkheid om gedurende een bepaalde periode intensievere behandelingen te ondergaan en is uitermate geschikt wanneer u last heeft van chronische emotionele of lichamelijke pijnklachten. Dit alles vindt plaats in de ontspannen omgeving van een luxe kliniek gesitueerd in een adembenemende streek met tropische bossen, schone lucht, rijke flora en fauna en traditionele Indiase stammen. Een reis om nooit te vergeten.

Ayurveda Palms biedt een groot aantal standaard pakketten aan, zoals de “spiritual awakening”, “ detox” en “ rejuvenation” behandelingen. Daarnaast is het tevens mogelijk een wellnessreis op maat samen te laten stellen. U kunt terecht bij onze eigen praktijk in Ooty in de Nilgiris-Blue Mountains, of bij een van de volgende klinieken waarbinnen wij pakketten aanbieden:

Wij werken uitsluitend samen met klinieken die onder de leiding staan van gediplomeerde medische artsen. U kunt daar professioneel behandelingen ontvangen en totaal verzorgd worden.

Vanzelfsprekend zijn onze wellnesspakketten in de klinieken uitstekend te combineren met uw overige vakantieplannen in India, zoals een strandvakantie of een rondreis door het indrukwekkende land.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.vaidyaraja.com.