Onze Organisatie


Ayurveda Palms wordt geleid door Sangithaji en maakt onderdeel uit van Vaidya Raja Group met vestigingen in India, Litouwen, Engeland en Amerika. De Vaidya Raja Group organiseert Healing Journeys naar onder meer India en heeft onder de naam Belance eigen ayurvedische producten samengesteld.

In de klinieken van de Vaidya Raja Group zijn uitsluitend professionals werkzaam. Mensen die met de beste resultaten hun opleiding hebben afgerond en met hart en ziel met hun vak bezig zijn. Iedere dag opnieuw.

Door continue te investeren in kennis, vakmanschap en hun specialisatie. Waarbij nieuwe ontwikkelingen nauwgezet gevolgd worden en waar met enige regelmaat waar mogelijk vanuit eigen ervaring en expertise in actieve zin een bijdrage wordt geleverd.

Sangithaji Universiteit van Bangalore, 1985 summa cum laude geslaagd voor ‘bachelor of medicine’ en ‘bachelor of surgery’. Winnaar prijs van de universiteit Bangalore vanwege uitzonderlijke studieprestaties.

Werkte 10 jaar als dermatoloog in het Safdarjung Ziekenhuis in New Dehli en heeft zich vanuit deze traditonele geneeskunde gefocused op alternatieve geneeskunde. Behaalde in 2003 het examen voor ‘Complementary and alternative medicine’, CAM.

Spreker in diverse media en congressen op haar vakgebied. Sangithaji gaat de grootste uitdagingen niet uit de weg en weet als natuurgeneeskundig therapeut met kennis en kunde geweldige eindresultaten te bereiken met name op het vlak van depressie, verslaving, emotionele onbalans en pijnklachten

2 Comments

 1. Hello, this article is just great!
  I found a miraculous solution for me and my family, it will help you too:
  http://bit.ly/healing-naturally
  I wish you a lot of positive energy! 🙂

 2. Alissa says:

  Beste mederwerker van Ayurveda Palms,

  Graag zou ik de tarievenlijst ontvangen per mail als dat mogelijk is. Ik zit de laatste tijd niet lekker in mijn vel en dit gaat helaas ook op mijn darmen zitten. Behandelen jullie nog wel patiënten in deze tijd?

  Alvast bedankt.

  Mvg,
  Alissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *